Menú

Per gaudir i cuidar-se

Menjades del dia

Esmorzar 6€ (IVA inclòs):

  • Un bol de llet
  • 1 plàtan
  • 2 panets amb tomàquet i un raig d'oli i 25 g de formatge a cada una.

Dinar 11,50€ (IVA inclòs):

  • Arròs amb ½ plat de xampinyons cuits saltejats amb oli.
  • ¼ de pollastre a la planxa, amb un rajolí d'oli.
  • De postre un iogurt amb préssec trossejat.

Sopar 8€ (IVA inclòs):

  • Una amanida amb 1 poma pelada i tallada, ½ plat d'advocat, 1 ració de nous, 1 ració de pipes, 1 ració de nabius deshidratats i 60 g de crostons de pa.


Menú Medieval

Un viatge a la història 

Primer Plat

  • Cassola  de tros (Espinacs, carn de porc, col i caragols)
  • Sopa de verdures
  • Sopa de ceba

Segon Plat

  • Pollastre al vi amb ceba
  • Panada de peix (Peix, ou i verdures)
  • Panada d'espinacs (Espinacs i panses)

Postres

  • Crema catalana
  • Menjar blanc d'ametlla
  • Merengue (Clares d'ou i sucre)

Pa, vi o aigua inclosos 

 Preu: 15(IVA apart)     



El perquè del menú medieval…

Creiem que recordar la història sempre està bé, per això vam crear aquest menú medieval. Aquest, només el servim en festivitats importants com podrien ser el festival de la platja de Palermo o el festival de Verdura, i en dies festius. A la gent que ve al nostre restaurant a menjar-lo, els hi expliquem l'origen dels plats que trien i el perquè de l'absència de certs ingredients, com la xocolata o les patates, ja que a l'època medieval encara no s'havia descobert Amèrica.

¡Crea tu página web gratis! Esta página web fue creada con Webnode. Crea tu propia web gratis hoy mismo! Comenzar