
Menú
Per gaudir i cuidar-se
Menjades del dia
Esmorzar 6€ (IVA inclòs):
- Un bol de llet
- 1 plàtan
- 2 panets amb tomàquet i un raig d'oli i 25 g de formatge a cada una.
Dinar 11,50€ (IVA inclòs):
- Arròs amb ½ plat de xampinyons cuits saltejats amb oli.
- ¼ de pollastre a la planxa, amb un rajolí d'oli.
- De postre un iogurt amb préssec trossejat.
Sopar 8€ (IVA inclòs):
- Una amanida amb 1 poma pelada i tallada, ½ plat d'advocat, 1 ració de nous, 1 ració de pipes, 1 ració de nabius deshidratats i 60 g de crostons de pa.
Menú Medieval
Un viatge a la història
Primer Plat
- Cassola de tros (Espinacs, carn de porc, col i caragols)
- Sopa de verdures
- Sopa de ceba
Segon Plat
- Pollastre al vi amb ceba
- Panada de peix (Peix, ou i verdures)
- Panada d'espinacs (Espinacs i panses)
Postres
- Crema catalana
- Menjar blanc d'ametlla
- Merengue (Clares d'ou i sucre)
Pa, vi o aigua inclosos
Preu: 15€ (IVA apart)
El perquè del menú medieval…
Creiem que recordar la història sempre està bé, per això vam crear aquest menú medieval. Aquest, només el servim en festivitats importants com podrien ser el festival de la platja de Palermo o el festival de Verdura, i en dies festius. A la gent que ve al nostre restaurant a menjar-lo, els hi expliquem l'origen dels plats que trien i el perquè de l'absència de certs ingredients, com la xocolata o les patates, ja que a l'època medieval encara no s'havia descobert Amèrica.